Et pænt og miljøbevidst hjem – renovering der luner, også på budgettet

Med stigende energipriser, ja faktisk med stigende priser på alt, ser vi alle efter en måde at spare penge på, og vi vil allesammen gerne være miljøbevidste, og aflevere jorden i god stand til vores efterfølgere.

Den bedste måde at holde sine udgifter faste er ved at forbedre sit hus, således at man bruger mindre energi, evt. selv producere den ved hjælp at solceller eller andet, grunden til jeg siger faste er vi alle ved at energi priserne er steget og steget gennem de sidste mange år, og det vil næppe ske de begynder at falde.

Den sidste ting er vi vil gerne have, er pæne ydre rammer, at komme hjem til, dette giver ro i sindet, har man et hus med pæne pudset facader eller et hus med gamle sten som ikke er pæne, ( svært at varme op osv ) og gerne vil have det renoveret så det fremstår pænt og nydeligt, har vi en rigtig god løsning til dig.