Fordele ved facade renovering

Økonomi

Når man efter facadeisolerer sit hus med f.eks. 100 mm spares der som tommelfinger regel ca. 100KW pr. m2, dette giver med et hus på ca. 140m2 en årlig varmebesparelse på ca. Kr. 14.000 , hvis man har fjernvarme. Hvis man har oliefyr eller elvarme, er det meget mere.
Det er en gevinst du kan mærke nu, den store gevinst kommer den dag du skal sælge dit hus, for med en god energi mærkning er dit hus meget mere vær.

Lyden

Hvis man f.eks. bor ved en befærdet vej vil man med det samme opdage at lyden i huset er reduceret væsentlig. Da lyde er vibrationer i luften, opdager man hurtigt hvis man har haft en massiv mur går lyden direkte igennem den, men med en facade isolering, skal lyden passere denne først, det gør der forsvinder omkring 50-60 % af den støj du havde før.